At arbejde hos BJ-Gear

BJ-Gear A/S er markedsleder inden for udvikling og produktion af gear og aktuatorer samt levering af samlede transmissionsløsninger. Vores dygtige medarbejdere, avanceret produktionsudstyr og robotteknologi sikrer hurtig og fleksibel produktion af højeste kvalitet.

Fem årsager til at arbejde hos BJ-GEAR A/S

  • Vi tilbyder en varierende, udfordrende og spændende hverdag
  • Vi fokuserer på kundetilfredshed ved at være præcise, professionelle og proaktive
  • Vi prioriterer ansvar, trivsel, respekt og arbejdsglæde på tværs af organisationen
  • Du får søde, engagerede og hjælpsomme kollegaer
  • Vi har konstant fokus på miljø og miljøforbedrende tiltag

Ledige stillinger

Ingeniør til produktudvikling og projektledelse - fuld tid - udløbsdato: 31-04-2021

Dygtig bogholder til barselsvikariat i deltidsstilling - deltid - udløbsdato: 31-04-2021

Læs mere

Vil du arbejde hos BJ-Gear?

At arbejde hos BJ-Gear A/S

Vi er altid interesserede i jobansøgninger fra kvalificerede kandidater. Hvis vi ikke har ledige stillinger, der matcher dine kvalifikationer og interesser, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Find ansøgningsskemaet nedenfor.

Vi opbevarer din ansøgning i 6 måneder og kontakter dig, hvis vi har et jobtilbud, der matcher dine kvalifikationer og interesser. Hvis du har spørgsmål til stillingsopslag, henvises til kontaktpersonen, der er angivet i det pågældende stilingsopslag.

Ansøgningsformular

Uddannelse og træning

Vi støtter de medarbejdere, der ønsker at tilegne sig ny viden og håndtere en bredere vifte af opgaver. Vi leverer den nødvendige faglige kvalifikation. For produktionsarbejdere kan dette f.eks. være truckcertifikater eller specialkurser i programmering og betjening af CNC-maskiner. Træning udføres ofte som jobtræning, hvor erfarne kolleger giver en grundig instruktion i processer og funktioner.

For at sikre større fleksibilitet og overlapning ved fravær, arbejder vi med en Cross Training Matrix, der beskriver medarbejdernes overordnede færdigheder. Denne matrix bruges samtidigt som et styringsværktøj til uddannelse og opgradering af medarbejdere.

Godt og sundt arbejdsmiljø

Fra administration til produktion har vi sørget for en ergonomisk og miljørigtig indretning af arbejdspladserne, der som minimum overholder kravene i arbejdsmiljøloven. Et stort antal kraner klarer f.eks. de tunge løft i produktionen, og til den endelige finish af vores gear bruger vi kun miljøvenlig vandbaseret coating.

Derudover har vi investeret i en effektiv procesventilation, der fjerner skadelig emission i luften. 99,8 % af kølevæskerne i luften opfanges af filtrene og ledes tilbage i maskinerne. Som en ekstra gevinst genanvender vi i stor udstrækning skæreolie og kølesmøremidler. Hvor det er muligt, centrifugeres metalspåner for skæreolie, som automatisk ledes tilbage til bearbejdningscentrene for genbrug. Støjisolerede rum og maskiner sikrer endvidere et meget lavt støjniveau i og omkring virksomheden.

 

BJ-Gear A/S støtter op om et sundt arbejdsmiljø på mange forskellige områder bl.a. gennem:

  • Et moderne motionsrum, der står til rådighed for medarbejderne.
  • Massageordning
  • Forbud mod tobak, alkohol og andre rusmidler på virksomheden.

Medarbejderne spiller en aktiv rolle i forbedringen af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Det sker i den daglige kommunikation, men også gennem Samarbejdsudvalget og de løbende ArbejdsPladsVurderinger.

Jesper Olesen, Construction Manager

"I have been with BJ-Gear for 20 years. I do not think there are many companies like BJ-Gear that constantly challenge me and make every day exciting. The products are interesting and here are good opportunities for professional development."

Mette Hornsleth Jacobsen, purchaser

"I have a good mix of routine tasks and independent projects, and it is very exciting to optimise our processes all the time. At BJ-Gear, we have freedom with responsibility, and I like that I can plan my day myself."

Lai Thanh Quach, Industrial Technician - Assembly

"We often make customised solutions, so I get many different challenges. It makes my work exciting. In our department, we have a good camaraderie with an informal and unpretentious tone - and then here is good flexibility."

Sikkerhed og førstehjælp

Hos BJ-Gear A/S er alle lovmæssige krav til sikkerhed i forbindelse med f.eks. afskærmning af maskiner og håndteringen af farlige stoffer opfyldt.

Vi råder over et internt korps af samaritter, der kan give førstehjælp ved uheld. Akutberedskabet hos os omfatter også en hjertestarter, som ikke alene kan redde liv i vores virksomhed, men i nabovirksomheder og hos øvrige naboer. Vores hjertestarter indgår i en landsdækkende liste over hjertestartere, der står til rådighed i nødstilfælde.

Et automatisk brandalarmeringsanlæg med følere i alle rum er koblet direkte op til det lokale brandværn. Det sikrer hurtig udrykning ved brand og mindsker risikoen for alvorlige skader på personer, bygninger, inventar, maskiner og produkter. Anlægget sørger også for, at medarbejderne automatisk via højtalere advares om brand og bliver bedt om at forlade bygningen.

BJ-Gear A/S' ledelse, sikkerhedsrepræsentanter og sikkerhedsudvalget arbejder løbende på at forbedre sikkerheden yderligere.